АДВА-ЕС
ТОП -локация! Комуникативно място!
Изпрати запитване
Close
Изпрати запитване
Имейл
Име и фамилия
Телефон
Запитване
Съгласен съм с условията за ползване
Комфортно жилище в центъра на София, на метри от ул. Г.С. Раковски.
Бутикова жилищна сграда в центъра на столицата, която съчетава класически дизайн с най-новите иновационни технологии, забележителен съвременен облик и функционално вътрешно разпределение. Намира се недалеч от жълтите павета, един от най-забележителните символи на София, означаващ престиж и богато историческо наследство. Именно тук, на мястото на някогашната прочута Драз махала, е започнало изграждането на съвременната столица на България.

Тихата улица „Тимок" е свързана с най-оживените булеварди и пресича знаковата за софиянци „Раковски".
Изключително комуникативно място, с отлична инфраструктура и всякакви удобства за луксозен живот. Когато избирате жилище в сградата, получавате няколко основни предимства:

✔ Намирате се на пешеходно разстояние от всички важни административни и културни институции. На метри сте от храм-паметника „Свети Александър Невски", от Софийския университет „Св. Климент Охридски", от Държавната опера и балет, от театри, музеи и изложбени зали. В непосредствена близост сте до прословутата „Витошка", както и до Националния дворец на културата (НДК).
✔ Броени минути ви делят от най-близката метростанция. Имате възможност да ползвате и всякакъв друг вид градски транспорт. Достъпът до различни места за пазаруване е неограничен, включително и такива, които са на денонощно разположение. Наблизо има и болницы.

✔ Множество ресторанти, кафенета и места за всеки вкус. В района има няколко училища, детски градини, центрове и занимални, както и тематични заведения, подходящи за детски партита и забавление. За активно спортуващите има достатъчно и добре оборудвани фитнес центрове и зали.
✔ Не се налага да се чудите къде да паркирате личните си автомобили. Сградата разполага с гаражи и паркоместа.

Централното местоположение на един такъв имот ви поставя във възможно най-изгодна позиция. Полезното и приятното винаги са на няколко крачки от вас. Намирате се на едно и също разстояние от всяка точка на града и по всяко време може да се придвижите бързо и лесно.

Запази удобен час за оглед: +359 876 27 18 07
Made on
Tilda