АДВА-ЕС
Перспективна инвестиция
Добра и перспективна инвестиция в качествен имот и комфортен живот!

Инвестицията в недвижим имот е популярна, препоръчителна и често предпочитана заради своята сигурност. Предлага отлична възвращаемост, най-вече, ако е ново и модерно строителство, отличаващо се с топ локация.

При рекордно ниски банкови лихви и минимална доходност по депозитни сметки, влагането на средства в недвижим имот е едно разумно решение. Безспорно предимство има строителството от най-ново поколение. Избирайки такова жилище в абсолютния център на столицата, получавате качество и комфорт в имот, чиято стойност нараства с времето.

Ето няколко важни преимущества, заради които си струва да инвестирате в тази сграда:
✔ Имате за партньор стабилна инвестиционна компания с безупречна репутация, която се е доказала с коректната си работа, качествено строителство и спазване на договорените срокове.

✔ Можете да получите финансиране с гъвкави схеми на разсрочено плащане, съобразено с конкретните ви възможности и предпочитания. Предлагаме и атрактивни отстъпки. Работим в тясно сътрудничество с утвърдена банкова институция.

✔ Използваме най-новите и качествени строителни материали, отговарящи на съвременните изисквания и стандарти. Възползваме се от всички познати иновативни технологии.

✔ Доверяваме се единствено на висококвалифицирани специалисти с доказан, богат опит. Екипът ни е изграден от знаещи и можещи хора, отнасящи се с внимание към всеки детайл.
София е уникален град с неподозирани възможности. Той е с постоянно променяща се и развиваща се инфраструктура и все повече се откроява като модерна европейска столица. Това, което я прави толкова желана и предпочитана за живеене са възможностите за инвестиции, каквито няма в нито един друг български град. Районът, в който се намира сградата е перспективен, в момента се обсъжда нов Подробен Устройствен План за района, който ще преобрази района изцяло. Ще има пешеходни и велоалеи, повече зелени площи и места за отдих. Съответно, търсенето на имоти в този квартал ще се увеличи и Вашето жилище ще стане още по-желано. Сега е момента да се инвестира в тази сграда, която ще Ви осигури гарантиран доход от инвестицията и спокойно бъдеще.
Това, на което може да разчитате, избирайки жилище в тази сграда, е висок наем и сигурна печалба при бъдеща продажба - перспективна инвестиция с добър доход!
Запази удобен час за оглед: +359 876 27 18 07
Изпрати запитване
Close
Изпрати запитване
Имейл
Име и фамилия
Телефон
Запитване
Съгласен съм с условията за ползване
Made on
Tilda